Bästa bettingbolag

[table id=1 /]

Betting på sport. Sportsbetting med andra ord. Det är något som du säkerligen har varit i kontakt med tidigare annars hade du inte varit inne och läst här på vår sajt. Betting har funnits under väldigt många år, mer eller mindre under alla år. De gamla romarna erbjöd betting i till exempel inom hästlöpning. Om vi skall tala om “modern tid” började faktiskt Ladbrokes erbjuda spel på hästar redan 1886. Och vi alla vet att Ladbrokes är ett spelbolag som är fullt aktivt idag. Idag har sportsbetting nått nätet och väldigt många väljer att spela på nätet och det finns anledningar till det men det krävs kunskaper och du får räkna med att lägga ner tid så det är ingen passiv inkomst direkt.

Vi har som bekant ett spelmonopol i Sverige vilket betyder att spelutbudet är begränsat. Men även om vi har ett monopol på spel betyder inte det att du ej kan söka andra alternativ. Det räcker med en internetuppkoppling och därefter kan du ha ett spelkonto och börja betta på sport genom din dator från hemmet. Det är väldigt enkelt att starta ett spelkonto och det tar bara någon minut. Ovan kan du se vilka spelbolag vi rekommenderar när det kommer till betting. Men du kan även se spelbolag och speltips på bra sajter för att ha fullständig koll på det bästa. En av dessa är FotbollsEM.net där du finner sportsbetting och odds på fotboll.

Om du väljer att spela på nätet har du väldigt många fördelar. Bland annat är det mycket bättre odds på nätet än vad det till exempel är hos Svenska Spel. Kolla gärna in BonusOdds.nu för att ta del av mycket bra deals online. Detta betyder att om du spelar på exakt samma matcher med samma insats på nätet som du gör hos Svenska Spel, vinner du mer på nätet.

Förutom att oddsen är bättre, är även spelutbudet bättre. Du kan i princip spela på allt om du spelar på nätet. Du kan till exempel sitta med din dator, följa en fotbollsmatch och satsa på vilken spelare som får gult kort eller vilket lag som får nästa hörna. Detta kallas live betting och det krävs is i magen för att lyckas med detta. Vi tycker inte det är något du skall börja spela på om du inte är van vid betting. Börja spela lugnt och satsa innan matcherna är igång.