Bingo

Bingo är ett otroligt populärt spel som har spelats i flera hundra år. Tro det eller ej, men det stämmer faktiskt. Bingo är ett mycket socialt spel som ger extra glädje till många liv. Bingo är ett turspel helt och hållet. Förmodligen känner du redan till reglerna och dessa kan skiftas ibland men i grund och botten handlar det om att man skall pricka in rätt kombinationer från slumpmässiga nummer som dras. Det är ett enkelt spel vilket betyder att detta är något som spelas i alla åldrar. Vi själva vet att många små barn brukar spela bingo med sina mor och farföräldrar på helgerna och alla tycker det är lika roligt och spännande.

Som vi skrev finns det en otrolig spänning inom bingo. Detta beror helt klart på de fina vinsterna som delas ut till höger och vänster. Vi kan ta BingoLotto, som forfarande sänds, som ett exempel. Vi alla har någon gång följt Bingolotto under helgen. Förr var sändes det under lördagar men numera är det faktiskt söndagen som fått äran att visa BingoLotto. Under alla år har det blivit väldigt många miljonärer runt om i Sverige – och väldigt många nya bilägare. Vi känner till färgfemman, spelet där man skall hitta 5 olika färger. Hur många gånger har det inte dykt upp en röd färg och någonstans i Sverige har det blivit en ny bilägare eller miljonär?

Förutom BingoLotto finns det nu även bingo på nätet. Detta har tagit Sverige med storm och väldigt många väljer att spela på nätet idag. Det är till och med så att vissa slopar BingoLotto och spelar endast på nätet. Detta beror mycket på att folk älskar bingo så mycket att man kan inte vänta till BingoLotto varje helg.

Det finns en annan stor fördel med att spela på nätet. Spelbolagen erbjuder faktiskt något som heter bingo bonus och vi tror du förstår vad vi menar. Alla nya kunder som genomför en insättning får alltså extra pengar. Det kan handla om till exempel 100 % upp till 300 kronor vilket betyder att om du sätter in 300 kronor har du totalt 600 kronor att spela för. Detta är inget som BingoLotto erbjuder, eller hur? Förutom välkomstbonusen finns det en annan form av bingo bonus och det är no deposit bonusen. Detta betyder att det räcker med att öppna ett spelkonto hos ett bolag för att få en liten gåva i form av pengar som du sedan kan spela för. Oftast handlar det om 50 eller 100 kronor så du kan testa på deras mjukvara och spelvarianter.

In och spela bingo online eller köp en lott till Bingolotto. Tänk dig själv att kamma hem en jackpott eller vinna en ny Volvo på färgfemman? Det är inte illa det.